Kan ik vertrouw IQ option?

IQ option Veel handelaren zijn bezorgd over de kwestie van geloofwaardigheid. Natuurlijk is het belangrijk om zoveel mogelijk te leren over de makelaar voordat u begint met het doen van investeringen en het vertrouwen van een derde partij met uw geld. Daarom zouden we graag wat informatie over welke stappen we ondernemen om u veilig met u delen, beschermd en onszelf betrouwbaar bedrijfsfinanciën.

IQ Option vertrouwen in de handel

Wat u moet weten over de makelaar voordat u de handel beginnen met hen:

1) Hebben ze veilig uw geld?

2) Zijn ze gecontroleerd en gereguleerd?

3) Hebben ze ooit beboet voor wangedrag?

4) Zijn ze open voor het gesprek en publieke discussie?

Laten we beginnen:

1) Wij beveiligen van uw financiën met compensatiefondsen.

IQ Option afzet neemt deel aan de volgende compensatiefondsen: Compensatiefonds voor beleggers (ICF, Cyprus), CRFIN compensatiefonds.

Het doel van het fonds is om claims van gedekt klanten te beveiligen tegen leden van het Fonds (dwz IQ Option Europe Ltd) door middel van compensatie voor hun vorderingen, die voortvloeien uit diensten die, zolang is vastgesteld dat er sprake is van een verzuim van de bedrijf om zijn verplichtingen na te komen.

Scheiding van FONDSEN

Om veilig klanten op te slaan ‘fondsen, IQ optie houdt klanten’ fondsen op aparte rekeningen, los van bankrekeningen van het bedrijf.

2) Ja, we zijn, we hebben geregeld door CySEC voor twee jaar.

CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) houdt toezicht op de activiteiten van ondernemingen waardoor de financiële dienstverlening aan de naleving van de wet- en regelgeving van de Republiek Cyprus en de Europese Unie te waarborgen. IQOPTION EUROPE LTD., Onderdeel van IQOPTION Company Group, houdt License No. 247/14.

In 2015 heeft men vergezeld door The Financial Agents Registreer (Regafi). Het overzicht van alle bedrijven, Frans of buitenlands, die vergunningen hebben verleend om te werken in Frankrijk door de ACPR.License aantal n.0008204 / 15.

We zijn ook geautoriseerd door CONSOB. De Commissione Nazionale per le Società e la Borsa (CONSOB) is de overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor het reguleren van de Italiaanse financiële markten.

IQ Option is in het FCA register. De Financial Conduct Authority (FCA) is een financiële toezichthouder in het Verenigd Koninkrijk, dat opereert onafhankelijk van de Britse regering.

3) IQ Option is nooit in rekening gebracht boetes niet te wijten aan de klachten van de klanten ‘, niet in de loop van de regelmatige controles.

De audit meestal gebeurt onverwacht waardoor de volledige transparantie van de procedure.

4) IQ team is beschikbaar voor alle dialoog 24/7 met onze afdeling Support beantwoorden in de chat, berichten en op de telefoon met behulp van 19 talen.

We zijn ook blij om openlijk te antwoorden op onze Facebook, Twitter en Instagram officiële pagina’s.

Om u te registreren en te gaan investeren nu ga hier te investeren.